Vårväder mitt i vintern

Sov som en stock i morse med, ända till 10.30 :)
Kunde snabbt konstatera att det var + grader så i dag testade jag att dra på ridbyxorna över långfillingarna & det gick kanon. Fick t.o.m igen byxorna utan att få andnöd, iofs så kan det bero på att jag tappat 2 1/2 Kg :)

Åkte ut till stallet till 1 & plockade in grabbarna o fixade till lite medans vi väntade på Emma som skulle rida Zeus. Hann mocka, fixa maten & pyssla lite under tiden.

I dag red vi till Grönviken via havsstigen, rätt mäktigt att lyssna på vågorna som mullrade in mot stranden. Det blev 2 vändor på rakbanan, 1 i höger & 1 i vänster galopp, Prince höll galoppen hela vägen upp + att han fick till en rejäl ökning på slutet av banan :) Tog skogsstigen till Sätervägen, den var perfekt att trava på då någon kört skoter o tryck ihop snön där. Tog en tur in på ARK där vi kollade läget på paddocken & det var skottat o fint, så nu kan vi rida dit & träna. Emma hängde på jättebra med Zeus, hon fick galoppera rätt mycket & trivdes kanon. Det blev en tur på 2 1/2 timme & 17,5 Km. Nu börjar det märkas på min egen kondition & uthållighet att den blir bättre & bättre i takt med att vi kan rida långa sträckor efter vägarna, nu håller jag inte på att dö när vi travar längre sträckor :P Resultatet av mitt blogginlägg 20/12 då jag skrev att Jennifer inte fick reseersättning då hon jobbade som Ledsagare. Jag fick ett meddelande som gick ut på att Jennifer skulle skicka ett pm hur mycket det var hon skulle ha i ersättning.
Jennifer skickar den summan hon vill ha i bensinpengar, men får tillbaka att man får bara ersättning för 1 väg då man jobbar + att det skulle sättas in på hennes konto dagen före Julafton.
Har det kommit in på hennes konto? Nej. Hade vi vetat om att vi skulle betala bensinen för att hon skulle jobba så hade hon inte tagit på sig det överhuvudtaget.


Gillar