Vårväder & hoppning

I dag har vi hjälpt Sophie med Corda på Kungsnäs då det var tävling. Dom gjorde 2 fina rundor med 1 miss i ena då Corda skyggade för blommkvasten så hon fick lägga en volt & 1nedslag i grunden i 2:a klassen. Men det var 2 kanonfina rundor som slog allt vi sett förut :)

Efter det så blåste vi & tog in några hästar, mockade åt våra inne o hagen, sen blev det hem för mat. Åkte & tog in grabbarna strax före 8 med Minna som fick följa med, dom är så nöjd att få gå ute länge nu. Tog MInna på en promenad på träningsbanan i mörkret så nu har hon fått springa av sig lite utan valp eller Akira i närheten. Nu ska det slökollas på Mellodifestivalen innan det blir en date med spikmattan igen. Har lite strul med min ADHD-medicin, antingen blir det en ökning eller så tillbaka till den förra då jag tappat orken, har skitsvårt att få saker gjord & glömmer en massa saker som ska göras eller som man ska ta med sig. Men då dom hade stängt nu i veckan så blir det till att försöka få tag på dom på Måndag. Är det inte det ena så är det nått annat

Från ridturen i går ner till Hällom & tillbaka på träningsbanan, där Prince visade hur stark han blivit i bakdelen av det vi tränat på. Han galopperade långsamt uppför brantaste backen på lösa tyglar, där han tidigare gasat järnet för att ta sig upp. Så sjukt nöjd med hur vi utvecklas & stärker varandra. Tack vare Logisk ridning :)
Mitt lurviga <3 som myser i solen
Akiras sovstil där det är som svalast

Gillar