Varmt = Vila för grabbarna

Vi tog in grabbarna för att dom skulle få vila lite i box innan vi skulle göra något och då tömde dom sina vattenhinkar på några minuter, fattade inte att dom var så törstig då dom har ett badkar i hagen. Dom drog i sig 55 lite vatten på studs. Vi hittade "felet" när vi skulle kolla vattnet, badkaret var vält. Dom har väl druckit upp allt och puttat omkull karet :/ Knasiga djur man har. Då det var så hett så fick dom äta sin mat först & sedan fick dom linkaka med Pau Dárco te. Teét är bra då det återställer balansen i magen och dom gillar det skarpt, det säger bara sluurp så är det slut. Jag har hittat en underbar sida som tar upp det mesta med häst & träning Här hittar du den Själv så ska vi sätta igång med grundträningen av Prince & Rewir & oss själva oxå såklart.

Jag behöver få ordning på min sits och balans för att det ska fungera perfekt. Balansen har blivit mycket bättre sedan jag började rida mer, men än finns det mycket att arbeta med :)

Vi har lite att klura med på vilket bett grabbarna går bäst med, lite att bita i ( hi hi ) då det verkar varierar efter deras humör mm, det som passar ena dagen passar inte alls efter ett litet tag Vi sitter också och filurar på hur / vart man ska hitta någon som man kan träna dressyr för, som kan komma ut till en och hålla lektion för oss. Har träffat på en ponny i dag som någon blistrat sönder bakbenen på samt ridit / hoppat sönder så den stackarn inte får gå annat än promenadridning och ev lättare dressyrpass, hoppning är totalt förbjudet :(
Det är livsfarligt att låna ut ponnys/ hästar utan att veta till vem man lånar ut dom och inte vet hur dom behandlar ens djur. Det man kan säga är att denna ponny numera har gått upp i vikt och ser ut att må bra. Preliminär planering för veckan Måndag: Bomarbete Tisdag: Vila Onsdag: Kondition på rakbanan Torsdag: Tömkörning Fredag: Klättra & gå i skogen / lyfta på fötterna Lördag: Långtur Söndag: AR Träning från backen :)

Gillar