Varmt, klibbigt & sopslut

Idag var ingen bra dag, blev helt slut när jag mockade, måste vara en envis bacill som bitit sig fast :(
Jennifer trodde hon skulle behöva rida Prince med i dag men jag kastade upp Amelia i stället. Hade lovat henne att rida Prince 1 gång & i dag passade det kanonbra då jag var så slut. Tack för att du kunde hoppa in o rida i dag 😊
Prince var inte så samarbetsvillig i dag, han körde lite ponnystyle = lite som han kände för, men hon jobbade på bra o lär ha en härlig träningsvärk i morgon då man får använda benen en hel del för att rama in honom. 
Upptäckte ännu en underbar effekt av Biolight & laserbehandling i dag. Prince hade en muskelbristning på höger sida av svansen ca 1 dm ner från svansroten redan när han kom till Sverige, troligtvis en fläkskada. Har masserar den i 3 år utan effekt, men i dag när jag skulle massera det området så är muskelbristning borta!!!Fatta hur paff jag blev när den inte var kvar. Kan bara vara biolight / laserbehandling som fixat det. 
Efte stallet åkte vi direkt till Sophie för Jennifer skulle rida Corda i dag. Hon fick jobba på bra med henne då hon inte släppte efter så lätt o ogillade när Jennifer ville flytta bakdelen på henne, men hon fick till ett bra pass till slut. 
Hem å käka middag innan vi tog Akira med ut till stallet för hökoll i hagen & lite surrandes med gotjejerna i stallet.Så svalt å skönt det blev framåt kvällen. 
På väg hem blev vi sugen på pizza, men vår pizzeria stängde då vi for från stallet 😥


Gillar

Liknande inlägg