Väckning av tuppfan 4.30!

Fy tusan vad seg vi var i morse då vi skulle åka med Fia & Lima till Huddik på hopptävling. Jag satt å halvsov på vägen ner, är ju inte såå morgonpigg den tiden. Vi kom ner först av alla, så vi lullade på lite halvsovande tills det var dax att fixa LIma ;) Efter att Fia ridit klart tänkte vi sitta & titta på de andra klasserna, men då bröt ovädret ut så vi åkte hemåt istället. Jag & jennifer blåste ut till grabbarna för att kolla läget på dom då vi konstaterade att vi var alldeles för trött för att rida. Tog in dom i paddocken så dom fick mumsa lite gräs medans vi fixade nomnom åt dom.

Upptäckte att Prince lyckats vricka sig i hagen eller nått då han var lite svullen på vänster framben & hade en lite bula o var varm. I morgon ska han få stå med BoT bandagen på o sedan ska vi skritta ut om han är fräsch så han får röra på sig. Det var tänkt att jag skulle rida för Fia i morgon men, vill ta det lugnt & kolla läget så han blir bra nu. Ska nog ta & investera i en STOR rulle bubbelplast till min lilla Prince :) Kom iaf hem & landade i sängen där jag tvärsomnade i 3 timmar :o

Bara ner å äta mat å fixa så ska jag vila ögonen igen * Gääsp* Ska bara fixa en sak till Jennifer & Rewir innan jag stänger ner Våra vackra pojkar som kan det här med att gå i samma takt :)

Gillar