Uttråkad till max.

Det är så trist att inte få rida, men jag har lärt mig den hårda vägen, då jag satt mig upp på Milton i december fast jag lovat sjukgymnasten att inte göra det, och det slutade med trasig rygg 🙈🙈

Så lyssnar jag inte på min sjukgymnast får jag skäll, men det är ju för att jag inte ska få fler skador, så nu sköter jag mig exemplarisk, fast det är fruktansvärt tråkigt 🤪🤪

Halv 2 fick jag nog av att vila, då åkte jag till Birsta för att försöka hitta något att ha i slutet på Juni. Hittade bara tält, så jag gick in på Zizzi, där hittade jag 2 klänningar som jag fastnade för, det blev en ljus med blommor 😍 Shoppade några nagellack på HM med, lite trist att de inte var nedsatta som på hemsidan.

In på Hööks och surrade bort en stund med tjejerna.
Hem och beställde nagellacken som var nedsatt, det råkade bli några nya färger jag klickade hem, typ 14 st 🙈🙈🙈

Åkte ut till stallet efter 18, blev lite fundersam då han stod och åt sitt lunchhö efter 18, det ska åka ner ur lunchboxen vid 13 tiden 🤔🤔🤔

fixade en tillfällig hage så han får äta lite grönt och vänjas in försiktigt så han ev kan gå på bete iaf några timmar i sommar.
Mockade, fixa mat och packa hö.

Tog sedan och longerade honom.
Han får börja skritta lungt, sedan trava, i vänster varv går det riktigt bra, i höger
varv vill han gärna gasa.

I galoppen i vänster varv går det i lagomt tempo och det går att träna på galoppfattningar från trav.

När vi byter varv och ska galoppera i höger varv slår det slint, han lägger sig på maxfart och rusar, nästan så han går omkull.

Då fick jag tänka till, han kan göra sig illa, så han fick göra tempoväxlingar mellan skritt och trav tills han vilade på stegen och blev avslappnad, då gick det bra att galoppera, lugnt och fint i båda varven.

Han var så duktig och kunde fokusera bra på slutet.

In och pyssla om honom, strålarna har torkat till lite mer, tog bort tjärdrevet och smorde in karlederna som äntligen läkt ihop lite till.

Han fick gå in för kvällen, gnäggade lite då han var själv inne, hoppas att han inte vände upp och ner på boxen 🙈

Gillar