Utmattningsdepression

Hittade ett sånt bra inlägg om Utmattningsdepression. Väl värt att läsas.
Jag gick in i väggen i 2000 knyck i Mars 2003 & det tog lång tid att ta in & förstå hur illa det verkligen var. Jag trodde jag skulle vara tillbaka på sjukhuset & jobba inom noga veckor, men så blev det inte.

Jag klarar fortfarande inte av helt nya situationer, nya människor & stora folksamlingar då det blir alldeles för stimmigt. Vissa dagar är man på topp & kör på, nästa dag ligger man sopslut. Det värsta är att efter att ha gjort något som tar på krafterna så kommer smällen 2-3 dagar efter, då är det bara att vila.

På toppen av det så har jag adhd, så det är inte en dans på rosor, men det förklarade mycket hur jag haft det i skolan bl.a
Det tog mig många år att överhuvudtaget våga rida för en tränare, det gjorde jag 1:a gången i jan 2013, sen började jag hoppträna hösten 2014.

Det är jobbig när jag ska rida i en grupp med många nya i början då jag har inte vill " misslyckas" det blir bättre eftersom man rider ihop, men sånt tar otroligt mycket energi som jag skulle kunna använda i ridningen.


http://tankaromutmattning.blogspot.se/2016/04/att-leva-med-utmattningsdepression-och.html?m=

Gillar