Upplysande möte

I dag har jag och Jennifer varit hos en sjukgymnast som är specialiserad på kvinnors problematik i kroppen, leder och sjukdomar, så nu är vi böjd och genomkollad.

Båda vi har HSD - Hypermobility spectrum disorders dvs så nära EDS man kan komma.

Vi fick mycket och bra tips på hur vi kan få mindre värk ifrån bindväven, bla  hur träningen ska göras utan att det blir mer inflammationer i kroppen.

Mycket att ta in, men nu gäller det att ha tålamod även om jag inte får resultat direkt av träningen. Det kan ta från 6 - 24 månader innan bindväven reparerar sig. Tålamod är inte min starkaste sida, vill ju se resultat direkt 🙈😂
Så jag ska i princip ta en promenad runt kvarteret för att sedan utöka promenaden, dvs en valp runda 😊

Sedan har jag funderat på att börja med adhd medicinen igen, något måste jag göra innan jag går under/sönder.

Det har varit en mindre trevlig helg, återkommer om den senare.

Vi har haft avslutning på valpkursen i kväll, där man fick slåss med myggor stora som elefanter 😂 Tur det är trevliga tjejer och deltagare så man står ut.

Vi tränade på hundmöten, Kiwi var inte riktigt med på det, hon behöver lite aktivitering innan hon kan fokusera, så vi började med inkallning med störning.
Vi stod med 20-30 meter mellan oss och Kiwi får 5/5 🌟 Hon kommer som ett skott oavsett vad som är mellan oss. Så duktig 6 månaders valp, som är så arbetsvillig oavsett vad vi gör.

Sedan fick vi prova på rallylydnad på 3 olika banor, det är något vi ska åka ut och träna mera på 😁 Jennifer körde några banor med Kiwi oxå, då nu vet vi vad vi ska träna på 😁

Avslutade med att ledarna hälsade fint på hundarna, dvs de skulle inte hoppa utan vara på marken, Kiwi var jätteduktig 💕❤️🐕

Gillar

Kommentarer