Uppehåll, regn, snö, mera regn uppehåll

I dag vaknade jag 5.30, utan värk & ludd i skallen, men konstaterade att jag fick sova en stund till, vaknade 7.00 och gosade med hundarna som är supergosig på mornarna, allrahelst Bella som vill ha gos på valpmagen. Drog iväg för att lämna tillbaka de sadlar vi lånat på Grafström o sedan full fart till stallet där Jennifer skulle rida för F.
Jag passade på att filma henne då det var lite hoppning på schemat, lite trist var att det snöade & regnade om vartannat, men lite fastnade förhoppningsvis på film :) Sedan red vi ut klätterbacken, runt huli, Jennifer red Trym å I på Minette. Prince la in en galopp frivilligt på en snöväg, han blev lite taggad av att ha tjejsällskap framför sig :) Prince är bara för söt. När jag har borstat han på frambenen brukar han lyfta på det jag borstar på, jag har trott att det har kliat vid armbågarna, men i går så frågade jag om han ville bli stretchad, då lyfte han upp benen själv så jag fick stretcha det, likaså på andra sidan. Jag fick stretcha han 2 ggr på varje ben, likaså i dag :D
Det har inte gått så bra att strecha han tidigare då han ryckt tillbaka benet, men nu tycker han att det är skönt Då Prince har varit lite trött i kroppen så får han ta det lite lugnare & inte gå så hårda pass, utan mer på plogade vägar, vi hoppar över djupsnön ett tag så han får vila upp sig :) I kväll blev det hämtmat från China till middag, mmmm.

Gillar

Kommentarer