Uppe med tuppen

Upp kl 6.00, äta frukost & sedan ut & gräva fram bilen, det hade kommit ca 20-25 cm snö i natt.

Ut till stallet, fixa Prince, gick med honom lite då han kom direkt från boxen & sedan åkte vi. Det var lite trafik & Prince stod lugnt hela vägen. Vi kom fram lite tidigt, men hellre det är sent.

Då snön piskade så fick jag rida fram inne & jag hann verkligen med det jag skulle innan jag började hoppa lilla. Nu kommer vi till det mindre roliga - Någon tyckte det var skitkul att bocka järnet i landningen & det var INTE jag. Så höll han på efter alla hinder på framhoppningen + att han var så sjukt på tårna så jag hade inte så stora förhoppningar idag.

Kom in på banan & känner hur det kokar i Prince av energi. Börjar rida mot 1:a hindret - stopp, tar om & kommer över, tvärstopp på  2an x 3, känner mig så maktlös. Tar om & kommer över, mot 3an en oxer med vattenmattor - Stopp, tar om & över, mot 4an ett plank, men där vägrade han totalt & då bröt Jag, kände mig så värdelös.

Då tjejen efter hoppat så fick jag rida om banan, vissa hinder gick klockrent men fick 2 stopp på 2an, 3an & 5an, men vi tog oss runt 😍
Det kändes inte så kul, men vi fixade vi oxern med en jättestor vattenmatta under.

När jag väl bestämde mig för att nu jävlar ska vi över & gasade på så kom vi över utan problem. Kände mig iaf hyfsat nöjd efter 2:a rundan & han var inte lika mycket till salu Då, men jag strök mig från 70 cm då han tittade på precis allt & ingenting.

Hem, ut i hagen med busfrans & sedan var det stallfixet kvar.

Gillar