Uppe i tid o kanonväder

För att åka ut till stallet då Emma skulle komma & rida Trym 10.00. Dom fixade o donade fram till 1 tiden, då hade hon hinnit rida & fått en ofrivillig galopp som hon löste galant. Hon är så duktig & har lätt för att lära sig + Jennifer som förklarar på ett pedagogiskt men roligt sätt :) Jag plockade in grabbarna från betet & ställde Rewir i en hage utanför, då jag tog in Prince & borstade klar han för han skulle få stå med spiktäcket på sig en längre stund innan ridtur. I dag tog det lite längre tid innan han började gäspa o bli dåsig, han fick stå 1 1/2 timme o bara vara :) Prince bula på mulen finns kvar, men den försvinner förhoppningsvis snart. I dag red vi rakbanan bort, jobbade på tempoväxlingar skritt/ trav o vek sedan upp i skogen o galopperade en bit, sen vidare mot Birsta. Då det är lite större stenar på vägen vill inte Prince gå fram så villigt, då han snubblar/ ömmar, men vi travade på de bitar som var bra :)

I slutet på vägen finns en bom & man måste då gå ner i diket för att komma förbi. Sist fick jag kliva av o leda förbi Prince, men i dag stod vi bara nån minut o funderade / diskuterade snällt innan han gick ner o runt bommen, så stolt över att han litar på det man vill att han ska göra.

Vi hittade naturligtvis 2 stora vattenpölar att träna att gå igenom oxå, bara 10 m efter bommen :) Det gick oxå bra, så i dag har vi klarat av en del klurigheter. När vi nästan var hemma igen så nosade Prince på en vägskylt ( som Rewir tycker är det värsta som finns ) Tryckte mulen mot den & släppte skylten med ett - Boing, så Rewir höll på att hoppa ur skinnet, tror att Prince tycket han är löjlig som är rädd för skyltar :P Ut i hagen med pållar & hem för go´middag - Grillat m sallad Åkte sen iväg en sväng för bad av valpar i Lögdösjön, väl där så kom det en kvinna som bara släppte sin hund med koppel så den gick mot våra, fattar inte hur rubbad man är då man gör nått sånt?? Men valparna hann iaf bada sina ben o Bella å MInna blötte sina + en massa bus i sanden. När vi kom hem så var all sand borta från pälsen :)

Gillar