Underbart väder & stallutsläpp

Uppe med tuppen då vi hade utsläpp i morse. Var så härligt varmt o blåste ljumma vindar, snön som smälter, riktig föraning om vårens antåg. Vi mockade, fixa foder o Jennifer passade på att fota stallets hästar, bäst att passa på då solen visade sig. Sedan gav vi gav oss ut på tur med L & hennes fina häst :)

I dag fick vi lära oss nya vägar så vi kan variera oss lite, finns lite fler möjligheter nu än tidigare + att vi har närmare till badet & vattenträning i sommar. Var så varmt i dag att jag höll på att flyta bort, men bättre det så man blir frisk nån gång, red iaf utan vantar o det gjorde Jennifer oxå som annars fryser lätt :)
Jag & Jennifer avslutade med att trava på rundbanan & ta en galopp på rakbanan, i morgon är det nya äventyr i skogarna med våra 4 beningar. Tog en tur till C för lite foto av Nalle Puh, Jennifer fick till en 1000 bilder på den lilla goproppen, efter en hel del surrandes så blåste vi till stallet igen för att få ut en ny höbal i hagen & sätta på grabbarna täcke då det började regna, kunde det inte få vara ljust å fint hela dan? Hem för en sen middag o färgande av mitt & Jennifers hår, mitt ska numera vara knallrött å Jennifers vet vi inte riktigt vad det blir då vi kletade på av det röda på hennes bruna färg :D

Gillar