Underbart dag med sol

Vaknade rätt tidigt i dag med så jag fixade hundarna & åkte sedan ut till stallet.

Fixade allt i stallet & högg sedan tag i dynghögen i hagen. Då vi var utan container 1 vecka så mockade jag hagen & la allt i en hög inne i hagen, så idag körde jag ut 10 kärror. Det är lite kvar, men det värsta är borta. Jag vill ha så rent det bara går, så mycket fräschare då, även sommartid mockat jag varenda dag då man slipper mycket flugor & äckelkryp.
Tog av Prince täcket & han myste i solen som värmde bra.

Tog en sväng till foderbutiken då jag inte är nöjd med det jag gett då han fått 2 dl mineraler/ dag. Jag ville ha något komplett som innehåller allt som saknas. Det blev Kraffts proteinpellets & bara 1/2 dl mineraler/ dag. Då behöver jag inte ge 1kg lucern/ dag utan han kan få lite till kvällen så han har att pyssla med.

Tittade även på Raceways foder, men då sköt energin i höjden & det är det sista han behöver, så det skippade jag snabbt.

Blev en sväng på Dollarstore då sonen behövde lite schampo & lukta gott.

Åkte ut till stallet igen & fixade med fodret. Tittade på 2 hoppgrupper & önskade att jag oxå fick vara med & hoppa då det är så bra övningar.

Tog in mitt lilla hjärta & gosade lite. Han fick lite av det nya fodret nu då jag fasar in det sakta.
_______________________________________

Tyvärr så blev det inga valpar den här svängen. Nästa löp tar vi nya tag & ny hane. Så till helgen kör vi upp med Akira.

Gillar