Tvärsur katt

I morse fick Fräs åka till Vetris för kastrering, definitivt inte det roligaste för honom, men bäst för alla så han slipper skrika & revirpinka.

Har slappat hela dagen då jag varit helt slut. Gick ut först när vi skulle hämta hem Fräs. Han blängde elakt på oss då dom hämtade honom, men sånt är livet. Dom tyckte det var en otroligt vacker & trevlig katt :D

Hem, bytte om & iväg till stallet. Mockade & tog in grabbarna så dom skulle torka till. Vi gör klar hästarna, sitter upp & då håller båda på att gå omkull på isen. Då avbröt vi & tog in dom istället. Det är så sjukt halt med det tunna blöta snötäcket på blankisen så brodden inte tog då snön packades under hovarna direkt.
Dom fick stanna inne & mysa då det blåste & regnade på tvären.

Hem & busa med Benji som är överallt i 300 knyck :) Går de andra hundarna ut, ska han oxå med & tokbusa i snön.

Annars så är jag så sjukt nöjd med min 70 cm runda i lördags. Det var 1:a gången jag inte tappade känseln i benen då jag kom in på banan, så härligt att det äntligen har släppt. Jag är inte nervös, men jag har så sjukt höga krav på att det ska vara perfekt så det har bromsat mig då jag inte orkat hålla om som jag borde.

​​Nu hoppas jag att det håller i sig så jag kan hoppa vidare med kraft i benen :)  Iofs så är det  1:a året vi hoppar inomhus på Pay & Jump, jag har bara hoppat ute förut & det är ju lite annat med ljud & publik. Nu ska vi nöta på så vi är klar för 80 cm inomhus med :D

Nu blir det Händig man sökes/ PH & nån criminal serie

I morgon ska Prince vaccineras & sedan gå lugnt några dagar, sen laddar vi om :) 

Gillar