Tunga dagar nu i Augusti

Det svider fint när minne, efter minne kommer upp om Prince sista månad. Först 26/7 då vi behandlade hasen då knät var ok. Fick då reda på att om han inte svarade på behandlingen till återbesöket 9/8 fanns det inte mycket mer att göra.

Kommer på återbesöket, Per behövde inte titta mer på Prince än i longervolten för att konstatera att behandlingen inte tagit alls och att det inte fanns mer att göra 😭😭😭😭😭😭😭😦😦😦😦😦

Det var en fruktansvärd resa tillbaka till stallet, helt själv körde jag hem honom. Jag förstår inte hur jag tog mig hem utan att åka i diket, tårarna slutade aldrig att rinna, mitt liv var i kras. Min älskade Prince, mitt allt, nu tog det tvärt slut.
Vi fick bara 6 år tillsammans, men så mycket vi gjort tillsammans då jag/vi utbildat honom från en gröngöling till den han blev.

Så, ja, augusti är skitjobbig för mig nu och värre lär det bli i slutet då han togs bort då.

Åkte iaf ut till Sirius, tog in han så han fick äta lite och kissa innan ridturen.
Han stod lugnt inne så han fick vara själv en stund.

Tog en kortare sväng, skrittade efter grusvägen, sedan skritt uppför en lång backe. Han kändes så fin efter gårdagens behandling. Travade på i lugnt tempo, tog en kort galopp uppför en kort backe och sedan hem genom skogen.
Red in i paddocken så han fick trava och galoppera ett par varv. Han blev lite väk pigg i vänster varv, så det tog en stund att få honom att slappna av, sedan fick han galoppera 2 varv. Avslutade med skogsslingan så han fick skritta av sig och lyfta på benen.

Tvättade av benen med Hibiscrub, låta det verka, spola av och torka ordentligt, sedan på med manukahonung.

Ut i hagen med honom och in för go fika, fruktsallad och mockarutor, så underbart gott 🥰😘🌹

Iväg till apoteket för inköp av mer hibiscrub och en bomullstub att försöka sätta över karlederna så han inte få sol på sina vita bakben.

Hoppas ni får en fin helg 🌹🌹

Gillar

Kommentarer