Trött å sliten

Vaknade tametusan före tuppfan igen, 5 var jag vaken, så det var lika bra att kliva upp & fixa dagens fika. Tog ett bra tag att få upp fröken J, men vi kom iväg o hästarna kom ut. Sen gjorde vi allt klart innan vi åkte upp till Härnösand med Rewir för provridning. Så nu väntar vi på deras omdöme om sötnöten. Meen vilken otrolig anläggning dom har, så fint så man höll på att svimma. Åter till stallet & ut med Rewir. Sen for vi o skulle äta, sitter där & väntar på maten, då kollar Jennifer när hon skulle klippa sig & det var 13.00, dvs nu, bara att kasta oss i bilen, jag fick äta på vägen in. Så kan det gå när man inte har full koll :P
Så nu är vi nyklippta inför morgondagens suprise färgning, där det kan bli vad som helst då dom har färgkurs :D Åkte & skulle hämta en ny höbal, men då det var supersvampigt på åkern så fick jag o Jennifer på åt båda hållen så lilla lastbilen kom därifrån. Vi tog & rullade den 50 m + uppför en knix på 3 m, men upp fick vi den, jipeey. Så nu har jag hö som Prince behöver, är så trist att han blir dålig i magen av höet som finns i stallet, det som är så grönt, fint & luktar sommar. Lerig å fin efter balrullningen
Började med en kur Equiwinner i går på Prince, ska bli spännande att se vad han får för resultat då det ska hjälpa vid headshaking, få igång lite celler i kroppen mm.

- Equiwinner™ är en nyskapande och fantastisk produkt för hästar. Den är baserad på att underhålla hästens normala hälsa med hjälp av särskilt utformade naturliga elektrolyter. Elektrolyter är involverade i varje fysisk process i kroppen för att behålla en normal balans.
Har så förbenat ont i knä & armåge, så tyvär blev det ingen dans, men bara att ta nya tag. Nu ropar kudden att det är natt, så det är lika bra att lysna på den.
___________________________________________________________________________________________ I går kom Matilda & red Rewir för att se om hon kan rida honom under tiden han står kvar så han slipper stå då Jennifer inte är nere på veckorna, det gick superbra. Hon testade Prince & skuttade lite oxå. Nu har jag nån som kan hoppa & tävla Prince på lite högre höjder än vad jag kommer att hoppa :)

Gillar

Kommentarer