Tror jag ska börja samla frimärken

Började morgonen med att svänga förbi kliniken i Bergsåker då den ev köparen ville få info om Rewirs kotledsinflammation. Far mot stallet & möter en idiot som kör rätt mot mig i min fil, bara att väja snabbt som tusan för att inte dö. Ut med grabbarna 8.40, dom var så lugna o mumsade på hö, kan jag iofs förstå som det regnat senaste veckan så är det skönt att stå inne & vila. Gjorde klart allt i stallet, hann surra en stund med tjejerna i grannstallet oxå innan det var dax att åka & hoppa för Matilda.

Vissa dagar ska man bara lyssna på magkänslan, fy faan på ren svenska vad det gick dåligt. Jag ska inte hoppa högre än 60 cm, för då får jag bara ont i kroppen. Sedan måste jag träna på att galopphoppa, kanske bäst att hoppa lägre från början så jag får in rätt teknik på min "katt" (häst) + att jag får tillbaka självförtroendet som hoppat till en annan planet.
Ibland så funderar jag på om jag skulle byta häst till en som hoppar lite enklare för mig, men det känns inte rätt det heller då jag är väldigt fäst vid honom. Då hoppar jag hellre lågt & är nöjd med det. Fick det trista beskedet i kväll, att köparen hoppade av p.g.a att Rewir har haft sin 1:a kotledsinflammation på 4 år! Den fick han troligast i samma veva som han vred av sig skon i leran, då den satt benhårt i backen.
Är sjukt ledsen & besviken på en massa saker, men på Måndag tar jag nya tag & löser det sig inte kommer ST att få göra ett riktigt smaskigt reportage om hästar, försäkringar & fulspel.

Som sagt, man ska kanske satsa på frimärken istället för hästar. Tur Rewir har Matilda som extramatte så han få hoppa & röra på sig. Nu siktar vi in oss på Moniaträningen den 6 Juni & före det ska jag träna på studs, studs & mera studs o då vore det själva den om jag inte får till det.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg