Träningsvärk x 4

Jösses vad det stramade i baken & i låren efter gårdagens ridpass, inte bara på oss utan även på hästarna som inte var allt för pigga på tur i dag. I dag hängde Lena med oss på Itske :)

Vi drog iväg upp mot hundklubben för lite trav ( Rewir ville inte trava så mycket ) & skogsvandring över berg och runt träd + en hel del hinder på vägen som t.e.x en bäck man måste korsa x antal gånger

Vid första övergången fick jag kliva av Prince så att han fick hoppa över själv då det var lite stenigt på andra sidan, Itske kom över, men inte Rewir...han tjurade på och ville inte alls gå över, Jennifer höll säkert på 15 min innan han smög över bäcken som var 70 cm bred & 15 cm djup.
Sedan kom vi till samma bäck igen då stigen korsade genom, Prince tog sig över efter Itske men Rewir blev kvar på andra sidan igen....nu tog det bara 5-7 min innan han var över :) Vi red under kraftledningen och kom fram till samma bäck igen, som nu var lite översvämmad. Prince gick över utan problem, men nu vill varken Rewir eller Itske gå över, det slutade med att jag fick gå över med Prince & hålla i Rewirs tygel medan vi gick över igen, inga problem. Lena & Itske hoppade över på ett smalare ställe :) Sedan var det bara att ta sig över lite våtmark och ner å upp i ett dike. Efter denna pers med bäckar och skogsvandring så begav vi oss hemåt, tror vi var ute i nästan 2 timmar. Alla hästar skötte sig utmärkt. I morgon ska vi låta dom busa lösa i paddocken så dom får lös lite muskelspänningar Sedan så har jag hittat en som säljer halmbalar i stan, nu ska grabbarna få halm i sitt vindskydd så det blir mysigt :D :D Vill ha snö nu!!

Gillar

Liknande inlägg