Trådlös & kyligt

Snacka om tomt i rymden då jag varit utan mobil sedan i går pga mobilbyte. Hoppas att den här mobilen fungerar bättre än den förra. Har inte varit anträffbar på nått sätt, men nu är jag tillbaka.

Tog mig iaf en solig men kall ridtur i går på en laddad Prince :) Red en bit mot Laggarberg i trav, vände & skulle fatta galopp men då kokade nån över & studsade på stället, så han fick trava en bit & sedan skritta innan ny fattning, då gick det bättre. Så underbart att kunna träna efter vägarna nu då det äntligen kommit snö. Red i skogen ner till rakbanan & där taggade vi till igen...men då travade vi skänkelvikningar hela banan som är ca 500m. Ville inte sluta rida så jag red in i paddocken & jobbade med att svänga utan tygeltag, kände efter så han inte puttade mig åt sidan, hörnpasseringar & sedan travade jag 8:or, snett igenom & volter. Sånt härligt ridpass så det lever jag på länge :D .

Hade lite svårt att hålla Prince då högra handleden är skitdålig nu, men fick använda vänstern mer. Kan inte göra så mycket men, så länge jag kan ta ut hästarna & sköta min pålle utan smärta så är jag nöjd.
Nu har jag faktiskt köpt ett Back On Track handledsskydd + att jag lindar utanpå för mer stöd. ___________________________________________________________________________________________________
Onsdag & röd dag igen

I dag var det -20 när jag släppte ut hästarna, men tyckte inte det var så farligt. Mockade & fixade allt, sedan tog jag in Prince & provade ett regntäcke i 155 & det passade kanon om man gör 1 extra hål i bogspännet så täcket håller ihop.
Gick ner till paddocken & löslongerade i pudersnön. Prince jobbade på i trav & nån busgalopp då han kom ut på rakt spår, nu lyssnar han bra till mina kommandon med armen + att han stannar kvar på spåret då jag stannar honom. Vi höll säkert på i 3o min & nu finns det inte mycket orörd snö i paddocken då jag trampade på bra i dag :) Han fick gå ut utan täcke då han inte ville ha det på sig, men han lider inte då han har en bal i hagen. Hem & vände tillbaka till stallet, Jörgen skruvade fast ett nytt låsjärn på garderoben, flyttade vattenhinken, ut till hagen & satt på Prince täcket, då solen började gå ner & då gick det bra att få på sig det, puttade in balen till staketet & satt fast den med spännband så han inte kan dra omkring den i hagen.
Har äntligen fått kontakt med rymden & i morgon ska Prince få massage, kan behövas nu efter all is. Har löst problemet med att Prince halkar i hagen. Man måste kratsa ren sulorna innan man släpper ut honom på morgonen, annars bygger det bara på snö under = Snorhalt för stackarn :(
Så nu måste jag komma ihåg att ta bort det på mornarna Over and out alla fina

<3 Nu vänder det & går uppåt, nu kan det bara bli bättre :) <3
Mer konditionsträning ska det bli & förhoppningsvis får jag med mig tjejerna i stallet nästa gång oxå :)

Gillar