Tävling

Hejsan hoppsan, nu har jag betalt Prince tävlingslicens för 2017.
Jag har tvekat, funderat & tänkt till en massa gånger på att tävla, men då jag har fruktansvärt höga krav på mig själv så måste jag tänka till & bara fokusera på det jag ska göra, bland annat så har jag otroligt svårt att prestera då det är mycket okända som tittar på, det har iofs blivit mycket bättre då jag varit på många Pay & jump i år med mycket nytt folk omkring mig, men ändå så finns det i bakhuvudet.
Det jag mest råkar ut för är att framhoppningen går klockrent, det känns superbra, men så fort jag kommer in på banan så tappar jag som styrkan i benen, dom blir som gele :( När benen inte är med så är det stora problem att försöka driva & vara med.
Jag är inte nervös längre, det är dessa förbannade krav på perfektion som ställer till det för mig & då tappar jag benen. Jag har pratat med fler som har samma problem & som oxå vill ha den perfekta rundan.

Jag kommer att börja hoppa 80 cm & går det bra så kan det kanske bli 90 cm, men det är ett annat delmål. Nu satsar jag på 80 cm & förbereder mig mentalt på det. Jag kan, jag vill & jag ska. Tillsammans med Prince ska jag fixa det här med hjälp av mina tränare :)

Gillar