Sval höstdag

I dag var det dax för kraniosakralbehandling av mig & Jennifer hos Maja. I dag fick jag inte samma starka reaktion som sist, utan i dag var mina nervbanor i bättre skick. Det läskigaste var att när jag låg där & blundade hörde jag alla ljud runtomkring mig + en mega snarkning från mig!!! Så läskigt att vara medveten om alla ljud men ändå hålla på att somna. Annars så kändes det vid ett tillfälle som att någon drog upp mitt huvud från axlarna a´la giraff, sånt händer när man ligger på bristen :) Vi åkte hem & vilade några timmar innan Jennifer skulle till Sjukgymnasten, sen åkte vi & köpte en pryl till Prince & surrade en massa med en superhärlig tjej som man bara tokgillar <3. For till grabbarna & gav dom lite nomnom & pussade på dom + satt upp ny skiva framför Prince fönster, han plockade ner den gamla så det var bara att sätta dit en ny :) Är lite trött på allt skit som cirkulerar här & där. Kan man bara sköta sig själv å låta andra leva sitt liv, vad enkelt det skulle vara, eller säg det du vill till den det gäller istället för att hitta på & fabulera ihop egna storys som inte stämmer i alla fall.

Peppa varandra istället & fokusera på det som är bra, alla kan ha dåliga dagar, men det blir inte bättre för att man spyr galla omkring sig.

Ett bra exempel på hur det ska vara är i träningsgrupperna för Monia, där tjejerna peppar & hejjar på varandra medans dom hoppar omkring över hindren oavsett om det går bra eller lite mindre bra, bara älskar deras positivitet <3 <3 <3 Hittade ett bra ordspråk: Ord är som spikar, lätta att slå in men svåra att få ut Hem & prismärka alla saker som vi ska ha med oss ut till Lögdö på Lördag, phiuu, tog bara 3 timmar Nu är det snart matdax, mmmm sedan Zzzzz Nu är det kallt, bara 16 grader

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg