Supervärme och häcken full

Tjingeling 🙂
Hur har er dag varit, har det hänt något kul?

Här ringde väckarn 7.00 då Jennifer skulle vara 8.00 på röntgen för att dricka kontrastvätska. Vi var klar där 9.30 och då passade jag på att ta apoteket då jag behövde ta ut medicin.

Hem en snabbis och sedan iväg till kliniken i Bergsåker då S skulle kolla upp sin häst 10.30. Vi var där i 3 timmar som sällskap/ stöd,  så nu är C behandlad i bakkotorna. Hoppas hon blir bra nu 😘

Svängde in och handlade lite mat på hemvägen.

Vilade lite innan jag skulle åka till Prince då det var så sjukt varmt både inne och ute 🌡🌞☀️

Mockade hagen och tog in Prince som hade eksemtäcket på sned då det gått sönder igen, delen som ska hålla fast maggjorden.....jäkla skittäcke, nu säljer jag det.

Borstade och kollade igenom honom och kliade i ljumsken då han fått bett där. Smorde in hovarna ordentligt med Leovets hovkräm som ska göra hovarna elastiska, det kan behövas med denna torka.

Invigde flugridhuvan, han blev så fin eller iaf ordentligt skyddad från flygfält 😀😀

Jag red bara ett kortare pass på 30 min då jag inte hittar någonstans än 🙂

Åkte till Birsta och vek ut för omkörning, precis då jag ligger jämsides med bilen så viker han ut mot mig!!! Han hade inte en jävla susning att jag körde om + att han bara vek ut utan att blinka 😡🤬😡🤬😡🤬😡
Jag fick kasta mig ut i mötande fil, bara tur att det var bra avstånd till den mötande bilen för annars hade det blivit en jävla smäll.

Nu ska jag bara vila då jag fick sprängande huvudvärk efter den incidenten.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg