Studs

Idag åkte vi till stallet på em då Jennifer skulle rida en ponny i paddocken. Själv så hoppade jag studs då det var länge sedan vi hoppade det. Jag började galoppera över markbommar åt båda hållen tills det kändes bra, då la vi upp bommarna på liggande sockerbitar & rullade på.

Jag fokuserade mycket på att stå upp & galoppera fram till 3 språng före, då sätter jag upp mig rakt & håller om. Allt syns på filmen, även då Prince går lite för nära & måste justera sig själv, tidigare har jag inte vågat rida vidare utan stannat, men nu kör jag på så han får lösa situationen själv. Jag kom lite efter ena svängen, men satt kvar :)
Höjde sedan upp den bakersta bommen & allt eftersom resten av bommarna. Jag har varit livrädd att hoppa studs på 60 cm, men nu kör vi på. Är supernöjd med dagens hoppning & Prince som löser problemen som uppkommer. Gjorde en oxer & hoppade den några gånger utan att få ett stopp, bara jag sitter upp så löser han resten klockrent.

Då vi fixat klart i stallet så åkte vi till Färsta & tittade på Pay & jump & avslutade hemma hos Matilda med pizza & en massa surr.

Gillar

Kommentarer