Strålande sol & klar luft

Vilket härligt väder vi haft idag, så underbart, nu känns det att sommaren är här :D
Vi åkte ut till stallet till 13 då Jennifer hade lite pyssel att fixa. Själv så blev det en massa surr med stallisarna som vanligt. Både jag & Jennifer trivs så sjukt bra med alla i stallet & Prince likaså. Vi blev bjudna på go´fika, en rabarberpaj, mmmm.

Sedan så började vi planera för paddocken som ska göras, så nu är den uppmätt & det roliga är kvar, att bygga upp den. Längtar som en tok då det kommer att underlätta en hel del då vi slipper rida iväg varje gång vi ska träna på något, barnen kan rida utan ledare & vi behöver inte ta oss iväg på vintern :D
Jennifer red Prince där vi mätte upp så vi fick till bra mått så vi får plats i den, det var supersmart (Y)

Blev lite mer surr innan vi åkte hem, klippte gräset & ena häcken, men häcksaxen var så sjukt slö så nu måste den in på slipning, man fick hjälpsåga för att få av grenarna.


Fick feedback från hopplägret nu & jag blir 

Anki Karlsson Så glad för din och Prins skull, ni blir bättre och bättre för varje gång vi ses. Jag tycker du är Modig, du är ödmjuk och noggrann med din häst, du ägnar mkt tid till hans välmående. Det är en bra egenskap som kommer föra dig dit du önskar och vill så länge ni fortsätter att jobba tillsammans.


Gillar

Kommentarer