Storm x 2

Ena stormen är om Jerringpriset som Peder vann. Att det alltid ska bli storm angående ridsporten, dax att resterande i Sverige inser att ridsporten är den 3:e största idrotten i landet. Det är inte bara att sätta sig upp så kan man rida. Vi sliter varenda dag oavsett om vi rider på ridskola eller har egen häst. Vi ska ta hand om en annan varelse så den inte får skador, den ska ridas & tränas varje dag i ur & skur.
Så nej, det är inte att bara åka omkring & tro att hästen löser allt själv.
En bekant, Annelie Olsson skrev ihop en sån bra text, den får ni här-

Alltså, hela Sverige jublar för Peder kan snart fodra alla sina hästar med en gnistrande  glasskål från jerringpriset! 😎🤗

Alla som aldrig testat manövrera  ett djur på 700 kg med egen vilja  och hävdar att det inte är en sport ska hålla snattran! ☝️😅

Ni som känner er kränkta och förnedrade  över att en havremoppe (eller hamburgare)  och en man i tights  tar hem jerringpriset igen borde nu istället för att spy galla på sociala medier  slappna av i soffan, tröstäta lite choklad och hoppas på bättre tur en annan gång !

En god idrottsman spyr förhoppningsvis inte ur sig otrevliga kommentarer såvida de förlorar. Idrottmän ska ju vara goda förebilder med tydliga mål och med stor fighting spirit ta sig framåt.  Men det verkar som  resten av folket kan säga vad spydigt som helst i sociala medier?! Smaklöst i min värld och samtidigt lite roande att vuxet folk är så lättkränkta! 🙈 Alla har rätt till sin åsikt, men var inte så bitter och skriv inte massa trist... 😐

Tjipp tjopp  jerringprishopp! 🤣 Oj, höll på att glömma. Grattis till Peder förstås! 🤗🍾

Den andra stormen började igår kväll & håller på att blåsa bort taket. Det blåser  kraftigt & snöar på tvären, så det är definitivt inneväder idag.


Jag var upp en kort sväng vid 8 & tog penicillinet, gick upp & somnade om, vaknade igen 13.00 ☺ Skönt att sova bort bacillerna.

Vi åkte ut till stallet sent så Prince fick komma in tidigare då det stormade. Jennifer red lite i ridhuset för att känna på honom då han rejsat i hagen & inte markerat. Men då han fortfarande är svullen & avlastar vf  så blir det en kur Metacam. Så nu blir det lugnt ett tag Så det får börja verka. Blir mera massage & mys några dagar nu.
 

Prince nya 300g innerliner från Trinity, nu ska han slippa frysa 💖

Tror Prince tyckte det var mysigt att få stå inne & äta sitt em hö.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg