Stinkmarodörer

Finns det något värre än när man kommer till sjukgymnast, hovslagare eller andra som har kontakt med människor och dom luktar sur gammal svett?
Har man ett serviceyrke så ska man kunna hålla sig ren & fräsch, visst det finns dom som har svettas pga sjukdom, men då kan man faktiskt tvätta av sig & byta kläder under dagen, det är inte manligt att lukta illa!! Har ännu inte träffat på någon kvinna som luktar illa, är dom renare av sig än männen? Sedan har vi kategorin som beklagar sig över bristen på pengar, förhållande eller vad som helst. Har man inga pengar så måste man kanske dra in på något som tobak, godis, krogbesök mm. Man kan leva på att låna pengar av andra varje månad, men det ska betalas tillbaka och då är man på ruta 1 igen - pank.
Man hjälper inte dessa personer genom att låna dem pengar, man håller dom bara flytande lite längre via konstgjord andning. Sedan har vi kategorin som lever genom F-b, finns man inte på dessas vänlistor så är man inte vänner!!! Det är kanske dax att lyfta huvudet från datorn och börja leva och umgås IRL. F-b är bra till mycket då man kan hålla kontakt med vänner som bor långt ifrån, få se foton på händelser, men F-b ska / bör inte ersätta telefonsamtal / mail osv

Gillar