Stalljour med bästa sällskapet 💞

Ja, inte var jag piggaste i morse då klockan skrek 6.00 men upp, det kommer jag. Varit seg i huvudet hela dagen då det surrades högljutt nere i går då jag skulle sova. Har sjukt svårt att somna ändå kvällen före stalljour då jag är rädd att försova mig. Men med Jennifer som sällskap så gick det som en dans 💋💃💞💞

Vi kom iaf ut till stallet till 7, gav morgonmat & började ta ut hästarna. Det enda som var lite svårt var vädret, enligt väderprognosen skulle det bli regn mitt på dagen så hellre att vi lägger på täcken istället för att dom ska bli kalla & blöta.
Det har varit kallt överlag idag så det var nog skönt med täcke på.

Då alla hästarna var ute så satt vi igång att mocka & fixa maten, det var 7 boxar i dag så det gick hyfsat att göra iordning.

Har sprayat Prince regntäcke med en impregnering, jag hoppas att den ska fungera så han slipper bli blöt på ryggen.

Dagens stallhund - Diesel.

Vi gav hästarna lunch & åkte sen hem till värmen.
Jag firade att detoxen var klar, åt hela 4 st små klyftpotatisbitar, men det smakade inte som jag trott, så jag höll mig till kött, grönsaker & smörstekta champinjoner & drack vatten.

Avslutade kvällen med en film med Jörgen, lite popcorn & en supergod smoothie på rismjölk med 1 banan & ett gäng röda bär, den ska jag göra igen 🍌🍓

Nu laddar jag inför ett gympass i morgon & 💃💃dans på Trolldansarna, med lite stall däremellan.

Nu hoppas vi på en solig dag & värme. Ha en fin söndag så hörs vi i morgon.
🌡🌞

Gillar

Kommentarer