Städning / ofrivilligt dopp

Började dagen med att vi åkte ut till stallet & städa ur övre delen av hagen på kottar, pinnar & annat skräp, nu är det bara 1/2 nederdelen kvar. Det var jag, Jörgen, Jennifer & T Hem för lunch o sedan tillbaka till stallet för lastning av pållarna & ut till Aldernäset.
Vi passade på att åka då det var fint väder & pållarna skulle få bada i havet iaf 1 gång i sommar. Gick bra, dom tyckte inte om vågorna som rullade på men ut kom vi. Jag höll på att bli avbockad då Prince fick för sig att vågen var farlig, men satt kvar. Tog en sväng till ut på djupare vatten där han tog några simtag innan vi vände in.
Rewir tappade sitt benskydd & jag tänkte vara smart & låta Prince fösa det framför sig mot land, men tji fick jag som ena sekunden satt på honom & i nästa vara under vattnet. Han gjorde ett sånt tvärt kast att jag for av & Rewir blev skiträdd för mig som sprattlade i vattnet så han vägrade gå mot Prince. Det var iaf varmt i vattnet :)
Tog mig upp & fick tag på den lille busen. Upp igen & bara skrittade i vattenbrynet innan vi gick till bilen & for hem. När vi kom tillbaka så fick dom gå in & äta + vila lite medans vi höll på lite ute i hagen. Nu är man ren igen, all sand borta ur håret, mätt & belåten, bara sova kvar i dag

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg