Stackars Prince :(

Började morgonen med besök på Atlas, tro på tusan om han inte lyckades fixa min sneda/ låsta höft med :) Nu har jag fått några övningar att göra så det inte ska låsa sig igen. Sedan bar det ut till stallet där stackars Prince blivit så svårt biten på halsen / strupen trots helstängt flugtäcke. Vi red iväg en sväng & tänkte kolla vart några stigar ledde, men det var så mycket nedfallet ivägen så vi gav upp & red runt Släda & tog galoppbacken upp. Prince fattade vänster galopp lekande, men var väldigt flåsig så vi tog det lugnt istället. Bytte hästar i paddocken så Jennifer skulle få känna på bettet Prince hade i dag & kom fram till samma som mig, det fungerade inte alls. Men usch vad stor, lång & hög Rewir var, jag håller mig till lilla Prince där jag känner mig hemma. 15 månader har han varit tillbaka nu, så det tog tid innan jag ville testa att sitta på honom.
Vi släppte lös hästarna utan utrustning i paddocken så dom fick rulla sig i sanden, Prince rullade fram å tillbaka en massa gånger, medans Rewir tog ena sidan. Vi passade på att rensa paddocken på sten & lite ogräs medans hästarna betade av det fina gräset efter kanten eller gick & kollade i skottkärran vad vi hade :)
in på Hööks & köpte nya benskydd till Rewir, supersnygga, svarta med brun ryggdel, tror nästan att Prince vill ha ett set med ;)

Vi ställde in dom i stallet så dom skulle få vila över dagen & åkte iväg på en massa ärenden, b.l.a till Grafströms där man kan bli hur länge som helst då dom är så trevliga + att vi hade en massa frågor om en hel del saker oxå :) Kom därifrån med 1 hink Enzio för hovarna, smörjmedel till sadlarna, delta i fint brunt till Jennifer & 2 bett till Prince :) Så det kan gå när man tittar i rolig butik, höll på att bli med 3 schabrak oxå, men vi lät bli att köpa dom, så snygga Pessoa i Rött, marinblå & kornblå, mmm. Åkte ut vid 20.00 o skulle släppa ut hästarna, men dom stod & sov + verkade så trötta så dom fick stanna kvar inne & sova vidare + att vi får se hur Prince bett bulor ser ut i morgon. Måste kanske ringa Dr. Gunnar om det inte gett med sig. Hade hundarna med oss så vi åkte ner så dom fick bada lite :) Akira bara älskar vatten & att apportera saker. Nu är det go´natt då vi ska upp tidigt i morrn

Gillar

Liknande inlägg