Sportlovsvecka & nya tankar

Tjena

Vilken jävla start på dagen. Går med in med Prince, ska precis passera en traktor & då tokvarvar den & Prince kastar sig mot mig & rycker bakåt. Tro på fan att knä fick sig en smäll igen.......Jag ska tydligen inte få bli bra :(

Idag har Prince fått nya flappsulor fram, dom har 2 högre brodd istället för de andra han haft nu med 6 st. Men dom som han haft böjer sig uppåt & då får han sämre fäste bak. Sedan testade min hovis att låta HF vara utan tåkappa så han får slita ner den själv. Spännande med nya ideèr :)

Jag är ju så van Adine & hennes skoning & jag har svårt att lita på nya människor, men nu har C skott 3 gånger & jag känner mig lika trygg med henne som jag gjorde med Adine. Prince skötte sig superbra, han lägger ingen vikt på det ben som är uppe utan håller balansen på de andra 3. Han får 5/5 guldstjärn i dag.


Var supertrött efter stallet & hade ingen lust att åka ner & träna, men då jag kom hem så skottade jag först & tog en shake, sedan åkte jag & sonen ner på gymmet. Blev så irriterad, besviken & less. Dom har inte de maskiner jag behöver för att kunna träna upp mitt knä :( :( Körde lite cykel som uppvärming, sedan armar, rygg & magen.
Nu ska jag byta till EGO istället, där finns det fullt utrustat gym + sjukgymnaster (Y)

Gillar