Sportlov hela veckan :)

Åkte iaf & släppte ut alla pållarna i morse, jag gick naturligvis med en övertaggad häst som ryckte min axel åt helsike rejält *morrar* inte en av I`s hästar

Jennifer mockade, fixade allt foder, släppte ut getterna så dom fick springa av sig lite, som vanligt hade Bull fastanat i hönätet inne i boxen så nu la vi in löst hö på golvet & höjde upp det andra nätet så han inte ska fastna i det. Vi packade iordning våra hönät så det finns när dom ska vara inne, då stod getterna & åt hö brevid oss.

Det var meningen att Jennifer skulle longera Rewir, men det gick i stöpet med en stor smäll då han inte hade några söm kvar på utsidan på höger fram hov så skon vridit sig + att tåkappan gått rakt in i hoven på fel ställe o att hoven var porös o vit som tusan vid lamellrande :( Vad ska man säga, att hitta en bra hovslagare är A & O, men tusan så svårt då man måste vara superlugn när man hanterar våra pållar + att man inte ska slå dom!! Dom blir ju bara mer skärrade, om inte på en gång så nästa gång blir det stora problem Så nu ska vi faktiskt prova en annan tjej som kommer & skor om Rewir på Onsdag :) Pysslade om Prince, eller Jennifer fick borsta av honom då jag inte kan det p.g.a axelont, men jag har gosat & pussat på han både inne & ute i hagen :) Vi provade Rambo Micklem tränsen på grabbarna & de passade definitivt inte på våra grabbar, så nu får vi se vad det blir för träns Åkte ut en sväng till Fagervik & hälsade på M m familj. Nu talang på tv3 :)

Gillar