Sparkade upp tuppfan :D

I dag fick jag väcka tuppfan då jag vaknade vid 6 tiden :P Åkte & släppte ut hästarna strax före 7, lite svalt men inte så farligt. Fixade med mockning, hö & vatten till alla hästarna innan jag tog in Prince & gjorde iordning honom för en tur.

Han var lite stressad då han stod inne själv, men det släppte ju mer jag pysslade med honom. Han reagerar då jag drog åt sadelgjorden på båda sidorna, så nu hoppas jag att magmedlet börjar verka snabbt. Stoet har kommit i brunst & ställer upp sig + att hon har gett honom en ny sparkskada nu på höger bog, nu får han stå själv då jag inte vill ha honom skadad då det är träningar & tävlingar framöver.

Hir som helst så var min plan att rida bort till träningsbanan i dag. Prince gnäggade som en tok då vi lämnade stallplanen, han ville helst vända hem igen, men vi fortsatte framåt.

Vi tog oss bort mot banan i sakta mak, han slappnade av mer & mer o började frusta. När vi närmade oss banan gnäggade han som en tok & svar fick han hela tiden av alla hästarna på banan :) Jag skrittade mest då det var en lugn tur & han fick jobba i backarna. När jag tänkte rida efter vägen hem så ville han upp i skogen, så vi tog skogsvägen hem där det blev trav & lite galopp. Hur skön & mysig tur som helst då man bara är utan stress.
Det fungerar klockrent med att han är utan sulor bak, det är bara enstaka gång han tappar baken då han kliver på en större sten, men överlag är det inga problem :D :D

Mitt lillfinger är lite i vägen & fastnar i det mesta så nu är det ihoptejpat igen, det är lite svullet fortfarande & lite stramt, så jag kan inte böja ihop det än men jag tränar varje dag.
Det gick faktiskt bra att rida, det gällde bara att ha lätt burna händer så det inte slog i sadeln. 1:a ggn jag red utan handskar på evigheter, men det var inte kallt så det gick bra :)

Då vi kom tillbaka & pysslat om honom så fick han gå ut i hagen igen, men utan sällskap. Han skrek ett tag, men det gick över. Vi ska dela av stora hagen så han kan gå ute & se alla hästarna, men vi måste ha en gång mellan så ingen går igenom tråden.

Gillar