Sopslut pga idiotiska företag

Fick hem mina omsydda ridstövlar i går efter att ha fått ett mindre hjärnsläpp då dom var felsydda/ för mycket breddade förra gången. Vi som hade mätt/dragit ihop resåren så stövlarna satt som gjuten på benen & jag var skitnöjd & längtade efter att få prova dom. Men vad gör skomakaren då?? Jo, han tar bort det vi hade måttat bort meeeeen har nu satt resår på baksidan vid dragkedjan så nu är stöveljävlarna för stora igen!!!! Det måste till en karl för att kunna göra så förbaskat fel då vi t.o.m skickade sms på hur jag ville ha det till den som lämnade in dom till skomakaren :(( Det behövs inte så mycket för att jag ska göra en djupdykning nu, så gårdagens stövelprovning var droppen :(( I morgon ska Jennifer ringa till den som lämnade in stövlarna för att kolla hur det kunde bli så fel, sedan ringa skomakaren & skälla ut den %#&)=&%&&%€€# Urrrk. Grabbarna fick vila i går då ingen av oss mådde så bra, men lite gos på mulen fick dom allt :)

I dag tog vi in båda för lite omvådnad :) Prince fick börja stå med akupressurtäcket medans jag mockade & Jennifer provade ett träns på Rewir. Vi fixade tll i höboxen så vi får plats med spånet & hinderstöden. Tror Prince fick stå 1 timme med täcket innan det var skiftbyte till Rewir :)

Vi passade på att fylla vatten & kolla hömängden i hagen, dom har slukat i sig en bal på 12 dagar, men det är inte så konstigt då vi plockade bort all plast istället för att göra hål i balen, men å andra sidan så har mycket hö åkt utanför så nästa nu har dom en hel del hö att städa upp i alla högar vi städat ihop åt dom :) Jennifer har bytt ut alla brodd som var slitna på Prince så nu måste vi köpa en låda till. Så i morgon blir det besök på Grafströms innan stallet :) Se så snygga dom är i sina nya hoppeträns :D
Självklart att dom ska ha likadana ;)
Btw, apropå träns....Vi hade köpt fina anatomiska träns som skulle hålla så bra, men hörde att det var många som klagat på dålig kvalité, så vi kollade igenom våra träns & insåg att det var sämre kvalité än på H***s billiga träns!
På Prince träns så var det dubbelstansade hål i ena sidoremmen, sprickor i läder på båda remmarna på vänster sida, på det andra tränset blev tyglarna fult uppruggade + att den ena hade gått av till hälften + färgsläpp där det inte ens nöts på nosgriman :(
Jennifers ska vi inte tala om, det har inte kommit än & det var beställt i JUNI !!! Jo, hon fick ett träns som var i 4 olika nyanser av brunrött, såg förjävligt ut, men dom tyckte att hon kunde ha det tills det rätta kom hem & sedan skicka ner det som var i fel färg......Vilket år är inte sagt ännu...

Pratade med kundtjänst häromdagen & det var det som fick oss att kolla igenom mina träns. Dom ansåg att vi skulle vara nöjd med det som vi hade då dom inte vet när det kommer in ett brunt träns med samma färg på paddingen. Inte att dom la undan ett som kom till Stockholm horse show, näää, så kunde dom inte göra:
Om jag beställer en blå bil, inte fan vill jag ha en grön då?! Så nu skickar jag tillbaka alla tränsen, vill inte ha skiten. Då meddelat företaget att vi kan få nya träns eller tillgodo på returena!!
Så lite irriterad är jag allt på dessa förbannade företag som slingrar sig, ta ert ansvar istället. Nu ska jag försöka sova så jag orkar rida mitt lakritztroll i morgon :)


Gillar