Sopslut deluxe

Vill bara sova nu, det har varit en lång dag med många mil i bilen.

Upp 5.30, till stallet & borsta ren Prince, lasta & åkte mot Östjämten. Kom fram 8.30 & tyckte vi hade gott om tid, ha ha ha inte alls.

Då vi klätt på oss blev det full fart mot framridningen, jag hann rida fram lite & sen var det bara att fortsätta inne på framhoppningen.

Prince ville inte alls vara med & stannade flera gånger på räcket några gånger innan vi kom över, likaså på oxern fick jag ett stopp innan vi gled över.

Inne på banan var jag helt fokuserad & var inte beredd att få stopp på 1:an, men sedan kom vi över, sedan gick det bra tills vi kom på 4:an, där blåvägrade han helt så vi fick utgå 🙁
Men det är träning för honom & det var mycket att titta på då det var väldigt tittvänliga infångare 🙈👀👻

Jag är nöjd oavsett, då jag inte var ett dugg nervös alls varken på vägen dit eller överhuvudtaget & det är jag så stolt över. Det har jag tränat bort genom att vara med på varenda Pay & Jump förra året.

Sedan var det Jennifers tur, det gick mycket bättre, hon fick 1 stopp + tidsfel, men det var en bra träningsrunda för båda då hon inte heller blev nervös 👍😍❤️

Matilda efteranmälde vi till 90 cm, hon fick 2 stopp efter varandra på vågräcket & oxern, men hon var ändå nöjd med runda.

En STOR eloge till all banpersonal & alla funktionärer, det flöt på i ett otroligt högt tempo, blev inte långa väntetider mellan klasserna.
Då det flöt på så bra stannade vi kvar tills Matilda ridit klart.

Vi fick byta chaufför halvvägs då Jennifer blev supertrött, hon sov sedan hela vägen till stallet, där lastade vi ut Prince & packa in de sista från stallet, lasta Prince & iväg till nya stället.

Prince fick träffa sin nya hagkompis i paddocken & det gick superbra.

Då allt var klart blev det bara hem en snabbis, byta kläder & in i bilen igen för att åka till Örnsköldsvik & träffa en hane till Akira.
Nu är jag så sjukt trött, men i morgon får jag sova i min säng igen 😊

Nu laddar vi om till nästa tävling i Ånge den 13/5 👍

Gillar

Kommentarer