Söndagsfunderingar

Äntligen har jag sovit helt underbart, hela natten & sov långt fram på fm 🙈😃

Har ägnat stor del av gårdagen & dagen att fundera på vad jag vill göra med Prince. Det känns skit emellanåt & jag vill bara byta ut honom mot en enklare häst, men det vet jag innerst inne att jag aldrig kommer att göra då vi gör den här resan tillsammans.
Nu är det ännu mer påtagligt då jag tappat allt självförtroende jag haft i hoppningen då jag vet att vi kan, men att det är mycket jobb att komma tillbaka. Har t.o.m funderat på att bara rida dressyr med honom 😂😂Det kommer inte att ske än på ett tag då jag vägrar ge upp hoppningen.

Nu har jag världens chans att boosta mig & Prince då vi kan träna inomhus oftare & jag har gått med i hoppträningsgruppen på klubben varje onsdagkväll.

Jag behöver inte hoppa många språng då jag tränar själv, bara några lite oftare så det sätter sig ordentligt för nu siktar jag på 80/90 cm till våren.

Är fortfarande nöjd med min runda igår, men vet att det finns massor att jobba på.

Idag red jag & T bort till ett sandtag där hästarna fick jobba lite, sedan kollade vi av lite stigar. Säger bara - jisses vad härliga vägar det finns & långa backar där dom kan galoppjobbas i flera intervaller 😍
Just nu har vi fokus på att stärka bakdelen & galoppen så det blir pass med kort lugn samlad galopp. Det har redan börjat ge resultat då han hoppar så mycket bättre 😍

Det var allt för dag ❤️

Gillar