Söndag & höstsvalt i kväll

Kom ut till stallet till en inte helt nöjd herre, han ville inte alls vara inne så vi tog ut han i hagen en stund så han fick äta lite gräs & kolla in kompisarna. Han hade så fina ben efter en natt med Care Fore paddarna, så dom får definitivt 10/10 p. Sedan fick han gå in & bli tvättad på bölderna/såren.
Idag vad dom mycket mycket mindre men variga, så han myste då jag tvättade av honom då dessa knölar kliar. Då han var avspolad fick han gå in i boxen & torka, under tiden städa vi till i foderboxen, bar upp saker som inte ska användas än & städade lådorna trådbacken, så nu är det ordning & reda så vi hittar det vi ska ha tag på :)

Smorde in Prine med salvan & benen fick tjärsalva på sig, allt för att hålla flugor & andra kryp på avstånd. Han fick på sig Back on track bogskyddet under eksemtäcket så det skyddar lite mer & värmer. Vi provar att ha honom ute i natt då det blåser & det inte var så mycket flugor ute, hoppas att det fungerar bra då han inte vill stå inne.


Kvällen tillbringade vi ute i Söråker hos en vän som flyttat från stan. Hon var här nere med sina kattungar så vi har gosat med dessa små ullbollar.

Gillar