Sol & vindar = Snart torr hage :D

Ja min stalldag började bra med mockning inne & i hagen. Sedan tog jag in Prince & då blev det inge kul. Har aldrig sett han så panikslagen & svår att få kontakt med. Bara för att nån drog igång hötransportören som sitter på stallväggen & då den låter rätt bra så fick jag en panikslagen häst som kastade sig på gången.
Han var inte direkt kul att sätta sig på då han var stressad & reagerade på allt. Han som i vanliga fall är kolugn, men iväg kom jag.

Tog 20 min så var han lugn igen & vi skrittade på o tränade på att hälla vatten åt alla håll o kanter. Tog en längre sväng efter E4:an så jag travade på en bra bit o sedan under viadukten där fattade jag galopp då det är en backe, men tjohejsan vilka bockningar jag fick. Är glad att jag satt kvar, för han körde huvudet mellan benen o skuttade på. Tack o lov att det gick uppför, annars hade jag nog suttit på backen. Avslutade med en galopp på rundbanan. Började smörja allt läder o sedan när Jennifer kom så rensade vi bort en massa schabrak, bett & diverse som ska säljas, så nu ska det bara fotas & läggas upp. Det är allt ifrån märkessaker, Hööks & annat. Nu har Minna följt med Jennifer upp så vi har bara Akira kvar hemma, då kan jag fokusera på hennes träning.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg