Sol & värme = Torkade hagar

Vi började morgonen med att åkta & släppte ut Prince & Rewir, sen blev det en tur upp till Nordvik i går då Jennifer skulle göra omprov på 1 del av hästskötarexamen, det gick galant så nu är hon klar med det.

Åkte till stallet & mockade, fyllde lite hö & städade ur hagen. Sen kom Matilda & red igenom Prince som ff hade träningsvärk. Prince har börjat svettas lite mer så han fick en skön sval dusch innan hanfick gå ut & rulla sig, sedan hann vi inte så mycket mer då Jennifer skulle till tågen vid 14 tiden.

Är inte av med värken helt, men tussar på så gott jag kan. Jörgen hjälpte mig att fylla hösäckar & nät på kvällen innan jag skulle ta in hästarna. Gick & skulle hämta hästarna & ser då en sko i leran.........Nu var det Prince som trampat av sig skon Vf & han blir så ju så ömfotad så han klarade knappt att gå in stackarn :(
I dag släppte jag ut hästarna, mockade, fixa mat & tog sedan en städraid i hagen. Det blev 4 fylla kärror som jag la i en hög i nedre delen av hagen då jag inte klarade av att putta kärran längre bitar. Slängde in Prince vintertäcke i maskinen, nu ska det väl inte behövas vintertäcken nått mer. Svängde förbi travshopen & dom hade fått in Speedi Beet, så nu ska väl grabbarna bli nöjda igen, det har varit slut i 2 veckor & det är bra för dom att få lite blött på kvällen. Hem för hundpromenad & sedan frukost, det blev grovt bröd o juice. Nu ska jag vila lite innan jag ska till stallet då Prince ska få på sig skon :)

Gillar