Snöyra

Wow vilken sovmorgon jag fick, vaknade 11.30!🙃 Skönt var det iaf & det är 1:a natten jag fått sova i ett sträck.

Åkte till stallet på em & hittade en snöhäst i hagen. Jag började mocka hagen så det inte skulle snöa över, men som vanligt så fick jag sällskap runt hagen & en riktigt busig sådan. Han puttade omkull kärran några gånger, drog i min jacka & var i vägen, men vad gör det då han är så söt 😍

Gjorde klart i stallet & skulle gå o packa hö, men tji fick jag då någon varit snäll & låst dörren till loge & mina nycklar var innanför i sadelkammaren ☹
Hade lite flax så det kom en som hade nyckel så jag kunde packa hö.

Dagens pass var trav & halt. När jag skrittat fram började jag trava på en busig häst som såg spöken i det mesta som snöklumpar, soptunnor & marschaller. Travade på i olika tempon med fokus på kontakt i båda stigbyglarna & tyglar.

När jag red över ängen gjorde jag halt i vår 5-10 steg genom att spänna rumpan, dra in naveln, bli stilla i handen & andas ut. Både jag & Prince gjorde ett jättebra jobb då jag i sista backen bara behövde spänna till rumpan så gjorde han halt.
Blev lite spännande när vi nästan var hemma då det stod 2 marschaller på stativ på ena sidan vägen, dessa kunde ha hoppat på oss, så herr yr tassade ömsom skuttade förbi dom.

Tror han var rätt nöjd att gå ut igen & få sitt em hö 😊😉

Åkte hem & plockade upp Jennifer & hundarna för en promenad runt Sidsjön. Minna fick springa lös då hon är så lydig.

Nu har tant gått klart för idag & har parkerat på spikmattan så jag fixar mitt dressyrpass i morgon 😊

Gillar