Snålblåst, snö & regn

Jag som hade tänk ta en riktigt lång sovmorgon i morse fick tänka om då jag hade tid hos sjukgymnasten 10.30 Han töjde nacken & masserade min onda högeraxel. Handlade en Chiabatta med skinka & grönsaker på, jisses vad mätt jag höll mig mätt länge :D Tog det lugnt med hundarna tills Jennifer kom hem. Tog en sväng förbi Equeen för lite surr med C innan vi åkte ut till stallet. Tog in grabbarna å passade på att gå & hänga ut hönäten så det skulle vara klart tills vi kom in igen.

Prince var skitirriterad när jag gjorde iordning han, han hytta med bakbenen, piska med svansen å innan jag fattade vad det var. Lyssnade på magen & där var väldans tyst, så det var nog en kolikkänning han hade, men den släppte efter några hundra meter från stallet :)
I dag tog vi en kvällstur in på Sätervägen & provred en rundbana som var hur kanonbra som helst, så där kommer vi definitivt att hyra in oss :)
Prince var pigg & med på noterna, jobbade på i olika tempon i trav, fanns en hel del skuggor som kunde anfalla i mörkret *s* men förutom några skrämselskutt av Rewir så gick det bra :)
Tycker det är så underbart att kunna fatta galopp från skritt, det har varit omöjligt tidigare, man blir så fylld av lycka i <3 Är så otroligt tacksam för Nian hästsport som hjälpte oss <3 <3 <3

På sista skogsvägen hem såg vi 1 älgko med 2 kalvar, vet inte om vinden låg så att hästarna inte kände lukten av dom, men inte en reaktion på dom. När vi kom in igen så var det full rulle på tarmarna igen, så skönt att det släppte, så nu får dom loppfrön igen :)
Tänk vad stor betydelse det har att sadeln passar ordentligt. h Här har jag trott att den förra låg bra bara för att jag hade en fårskinnspadd som dolde att Prince växt ur den. Så otroligt viktigt att plocka bort allt lull lull & bara känna efter hur den ligger an på ryggen + att mäta hur långt det är från baksida av bogbladen till djupaset läget på ryggen & kontrollera på sadeln att det är samma längd. Både jag & Jennifer satt i bakvikt mellan 10-13 cm. Det ger en hel del bieffekter, som i Prince fall, han ville ytterst ovilligt fatta galopp. Hann precis hem & kasta ner oss framför tv´n & PH. Så härligt att Smile´s planer saboterades *moahaha* I morgon är det inget stall för mig, Jennifer åker förbi stallet på hemvägen från Timrå & ger dom nomnom, nytt vatten & nya hönät :D

Nu är det sängen som ropar: komsi komsi

Gillar