Snålblåst å svinkallt

Kickstartade dagen med att åka & få massage, 2 veckor sen sist. I dag var det mycket bättre så nu får jag se till att underhålla det o inte gå för länge med spänningar. Vi kollade oxå på vilka tillskott jag behöver ta för att slippa en massa besvär, så i morrn blir det shopping av tillskott :D

Hem å bytte om till varmare kläder & for til stallet. Passade på att städa ur hagen han flyttat från i går + hagen han är i nu. Han brallade lös rejält i hagen medans jag mockade, trodde nästan jag skulle få han i nyllet så som han for omkring med baken.
Mockade boxen i snigeltempo för att inte sabba massagen, sen tog jag in Prince & vi tog en skrittur på 50 min, då det är så hårt på vägarna så är det det enda man kan göra nu. Tog en sväng i paddocken när vi kom tillbaka & där är det bra underlag, fast men ändå inte stenhårt. Det blev tidig ingång för han i dag, men han verkade nöjd med att få komma in & äta hö :) Nu vill jag ha snö, så det blir både ljusare o bättre ridunderlag. Jennifer kom inte ner i dag då bilen pajade igen.

Gillar