Skruvad deluxe

I går var det vila för Prince då regnet vräkte ner i princip hela dagen. Var ute på några ärenden som blev lyckade till slut så nu kan jag lägga det bakom mig.

I dag däremot så var jag uppe redan kl 7.00 för att hinna äta & göra mig klar innan vi skulle åka till Härnösand & en Osteopat.

Ja, vad ska man säga. Han började fråga om skador & sånt man haft problem med, sa att jag höll på med hästar. Han - Ok, då kan jag räkna in hela kroppen då det brukar vara en massa som är snett & vint.
Han börjar kolla hur jag står, konstaterar att jag är så extremt skruvad i bäckenet & låst i hela övre bröstryggen så det är inte konstig att jag har ont överallt. MIn Atlaskota var lätt förskjuten men nu är den på plats igen :)

Han sa oxå att han skulle velat visa mig på en lektion för blivande Osteopater för att kunna visa dom att trots de extrema problem jag har så går det rätt enkelt att åtgärda. Jag har varit väldigt risig i kroppen så det ska bli spännande att se hur Prince reagerar nu då jag är helt rakriktad. Blir nog vila i morgon med för Prince & bara ett konditionspass på gymmet för mig & Jennifer


Åkte & fixade stallet, tog in Prince så han blev visiterad & avborstad. Tyckte han skulle få gå ut utan täcke men Jennifer sa nej, orsaken syns här nedanför :)

Resten av dagen ska jag bara vila då jag är sjukt trött nu.

Gillar