Skönhetsvård för hästtjejer!!

😂 😂 😂 😂 😂

Det är ju ingen hemlighet att hästtjejer både ser betydligt yngre ut, och håller sig fräschare, än sina icke-ridande vänner i samma ålder. Frågan är varför det är så? Jag tror att jag har hittat svaret på gåtan.

Faktum är att hästtjejer använder ganska många olika hjälpmedel för att behålla sin skönhet och sitt ungdomliga utseende. Det är inte så att de besöker plastikkirurger för att behandla sig med botox eller några andra konstiga behandlingar Nej då, en hästtjej har helt andra, mer avancerade, knep för sig. En del av dem är gratis, medan andra är mycket dyrare än botox. Idag skall jag avslöja hästtjejernas alla knep:

Ansiktsbehandlingar

En två timmar lång uteritt i tio minusgrader har en fantastiskt åtstramande effekt på huden i ansiktet. Den minskar rynkor och ger en fräscht rosa ton i ansiktet som ingen rouge i världen kan mäta sig med. Läpparna blir dessutom, som en ren bonus, lagom svullna för en perfekt bimbo-sexig look.

En hästtjej behöver inte lägga pengar på några dyra ansiktsmasker. En lång arbetsdag i stallet täcker ansiktet på ett naturligt sätt med en perfekt ansiktsmask bestående av hästbajs, lera och annan stallsmuts. Bäst effekt uppnås om man väntar med att duscha i minst tre till fyra dagar.

Lite då och då så tar en hästtjej till det tunga artilleriet när det kommer till ansiktsbehandlingar. En grov peeling i ansiktet med hjälp av manegebotten ger ett enastående och bestående resultat. All gammal hud i ansiktet försvinner på ett ögonblick. Denna behandling är en av de bäst bevarande hemligheterna till hästtjejers ungdomliga utseende.

Hårvård

Vem behöver lockcremer, svindyra schampon eller hårinpackningar när man varje dag stänger in håret i en fuktighetsbevarande, ångande varm, hjälm under minst en timme i sträck. Dessutom så är hjälmen impregnerad av gammal svett och smuts vilket förstärker effekten för varje år som går utan att man byter hjälm. Det är också av denna anledning som man måste byta hjälm om den skulle spricka vid ett fall, eftersom den då läcker ut värme.

Kroppsvård

En hästtjej får inga celluliter eftersom hon varje dag nöter lår och rumpa i sadeln under minst en timme. Hemligheten här är att ju dyrare sadel du har, desto bättre är effekten av behandlingen. Det är just därför som alla hästmänniskor alltid vill ha en så dyr sadel som möjligt. Detta är också anledningen till att så många hästmänniskor börjar ridpasset i skritt och avslutar med galopp, man får helt enkelt en positiv kurva på celluliterna.

En timmes ridning bränner (enligt uppgift) lika många kalorier som en timmes shopping så det kan ju inte vara därför som hästtjejer så ofta har snygga kroppar. Hemligheten ligger nog istället i arbetet som utförs runt omkring hästeriet. Det skall mockas och stängslas. Det skall packas hö och det skall hämtas häst i hage. Resultatet är därför mycket bättre än Fläskis & Skuttis.

En hästtjej peelar även bort död hud på kroppen regelbundet. Det görs genom att man konstant går runt med hö, halm och spån innanför kläderna och på så sätt så uppnås en bra scrubeffekt. Detta kan också vara anledningen till att så många hästtjejer fryser när de har på sig vanliga, civila kläder. Det värmeisolerande lagret av halm och spån som finns i hästkläderna saknas ju normalt sett i dessa kläder.

Jag tror på det hela taget att den skönhetssalong som först kommer att förstå denna naturliga skönhetsvård som hästtjejer ägnar sig åt, och som sedan utformar sina behandlingar utifrån dessa principer, kommer att bli väldigt framgångsrika. Vad är väl lite botox emot en managebottenpeeling trots allt?

Gillar

Liknande inlägg