Skogstur

Var så otroligt seg & trött i morse men pallrade mig upp å iväg. Tog nästan 1 timme att mocka Prince box då ryggen protesterade emellanåt, men allt går bara man tar det i sakta mak :)
När allt var klart så plockade jag in min lille lurvtuss & vi begav oss ut i skogen för att lyfta lite på fötterna, eller det tog en stund ( 10 min ) att få han över den stoora bäcken på 20 cm, men vi kom över & upp i skogen. Så skönt ibland att bara sitta helt ensam i skogen på en massa stigar & se vilken väg han väljer över stenar osv, ibland hamnade vi ute i mossan, men det är bra att få tussa på i terrängen för honom + att han bara älskar att gå rätt ut i skogen.

HIttade en stig som iofs var väldigt stenig men gick uppåt så där tassade vi på tills vi kom upp på berget. Då ville jag inte rida högre upp då det bara var klippor & då jag inte vet hur det ser ut så tog vi det säkra o började gå neråt. Var en massa klippor men Prince var som en bergsget & halkade inte många gånger, men då det blev stupbrant & bara klippor så vände vi & tog en annan stig neråt. Kom på att jag inte hade benskydden på men han brukar inte slå på sig. Tränade på att sitta rakt, blåsa ballonger & spänna rumpan, tog i så Prince hade huvudet i marknivå o gick supersakta. Så nöjd med vår skogstur i dag & han hade bara fått 1 litet skrapsår på ena kronranden. Stretchade & masserade med linement innan han fick gå ut i hagen. Har hunnit med en hel del nu i em, åkte förbi stallet & konstaterade att Prince inte är bra i magen, rena koblajjor i boxen, kan bero på att han tuggade i sig en del i skogen :) Hann göra en del ärende på Birsta med Jörgen under tiden Stefan var på träning. Nu ska det slås in lite klappar innan det blir tidig kväll för mig

Gillar