Skitdag med besök på akuten

Hej!

Hoppas er dag varit bättre än vår, för här har någon ondat på oss.

Dagen började bra, jag åkte och fixade stallet på fm och satt på Prince eksemtäcket då bromsen anfaller ettrigt nu. Hem och då har Jennifer missat tiden hos tandläkaren 😕

Äter lunch och åker i väg till badet, vi hinner åka 3-4 åk innan det small till rejält. Jag och Jennifer tippade med vår åkring så hon slog i huvudet rejält, jag fick en mindre smäll, men nacken tog stryk. Det snurrade rejält i huvudet för Jennifer, men hon ville inte till akuten så vi satt i varma bubbelpoolen tills det slutade snurra, då gick vi och duschade.

Äntligen fick vi en rejäl regnskur, hoppas det kommer mer i natt så gräset växer för alla bönder.

Vi åkte senare ut till min moster på Alnö då min morbror oxå var där med sin tjej. Vi hade jättetrevligt i några timmar och lilla Diesel lekte med Neo.

Då vi kom hem skulle jag massera Jennifers rygg och upptäcker då att hon är svullen på hela högersidan +Att huvudvärken är värre. Ringer 1177 för att höra vad vi ska göra - In till Akuten och kolla upp omgående, så nu är Jörgen på akuten med Jennifer för kontroll.

Sedan lyckades jag krascha en stor glasskål med jordgubbar i, så det för glas över hela huset.

Så nu gör jag natt, törs inte utmana ödet mer idag.

Neo och Diesel 😍

Gillar

Kommentarer

Hästsurr
Hästsurr,
Vissa dagar är det bästa man kan göra att bara avsluta dagen och invänta en ny. Hoppas att morgondagen är bättre och att det inte är något allvarligt med Jennifer. 💜
nouw.com/hästsurr
Ankibus
Ankibus,
Ja, vissa dagar borde man hoppa över 🙂 Nu är det bara att vänta tills dom är tillbaka från akuten 😢
nouw.com/ankibus

Liknande inlägg