Skitdag :(

Det är såna här dagar jag starkt överväger att börja med guldfiskar. Det var ju Pay & Jump på SKR. Jag var så sjukt nervös innan, men det försvann då det var min tur, det gick kanon på framhoppningen men sedan........Guldfiskar here i come.
Fy fan vad det gick åt helvete. Prince var inte ett dugg samarbetsvillig inne på banan, han stannade på varenda hinder så jag fick ta om & om igen, när jag tog mig över det 6:e hindret efter vägran då jag var på väg att tugga grus, då utgick jag. Kände inte att det gav ett skit att hålla på & vägra på varje, bättre att utgå för bådas skull.

För Jennifer började han med att nita på framhoppningen, men inne på banan blev det bara 1 stopp på det 6:e hindret, annars kom hon runt hela banan iaf.

Vet inte vad det kan varit med honom, kanske han har för långa tår, öm i någon muskel, inte gillade att hoppa mot spegelväggen eller vad vet jag.

Nu ska han skos på Tisdag. Jag ska åka & hoppa med Sophie på onsdag mot spegeln, bara det är ledigt i ridhuset. Nu får vi ladda om inför nästa Pay & Jump & hoppas den går bättre.

Har gosat med en duracellvalp, shit vilken fart han får på småbenen då bakbenen hänger med :)


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg