Skit, skit & aj

Ja, då fick jag en rejäl sovmorgon, vaknade strax före 10 efter världens jävligaste mardröm :(

Åkte till stallet vid 12 & fixade iordning allt + mockade några extra boxar. Gick ut med hö till hagen & på vägen ner så halkade jag i leran o slog det redan svullna knät i en sten, nu på ovansidan, så nu har jag en ny svullnad & skitont igen.

Hade glömt Rewirs pass hemma så jag var tvungen att åka o hämta det. Longerar o ska börja böja, då skiter det sig p.g.a stormvindar, så den överladdade Rewir vägrade stå stilla. Ringer kliniken o fick tid på måndag, dom ringde efter en stund & då fick jag en tid i morgon fm då dom fått in en avbokning. Nu håller alla sin tumme att inget strular i morgon. Har hunnit med att handla spån, hovpulver & Low Carb till Prince. Då han inte behöver nått extra kraftfoder då det är så bra värden på höet, men vill inte trycka i en massa morötter varje dag då det andra får mat så passar Low Carb bra till honom.

Du vill visa din häst från sin bästa sida - även då den har en lägre eller måttlig aktivitetsnivå. Då är LowCarb svaret. LowCarb fäller ut ett brett spektra för den häst som vill vara elegant och samtidigt må bra.

Produkten håller din häst slank och fin, bland annat på grund av fodrets struktur. Strukturen ger din häst längre tuggtid och främjar därmed matsmältningen. Har du en häst som är känslig mot socker och stärkelse, då är LowCarb produkten för dig.
• Färdigfoder
• Smaklig stråblandning som förlänger ättiden
• Låg nivå stärkelse
• Inget tillsatt socker
• Hjälper hästen att gå ner eller hålla sin vikt

Annars så löper Akira så hon får inte vara lös på ett tag nu. Nu ska jag bara vila så jag orkar med morgondagen, ska parkera mig i sängen, linimenta knät o läsa nya Equipage & Hippson som kom i dag.

I morgon är en ny dag :D

Gillar