Skit

Så jävla vidrigt att vakna av skitlukt som verkligen stank i hela huset. Tydligen så hade Kattfan gjort en räserskit under bordet i vardagsrummet. Jag kan lova att det tog några timmar att vädra ut lukten, bläääää.

Fick iaf i mig frukost & åkte til stallet, regnet hände i luften så jag var lite lur på om jag skulle ge mig ut på tur. Gjorde klart allt & tog in Prince som har legat & myst i natt med huvudet i en bajshög, bra kudde? Blev ett lagomt pass i paddocken där jag jobbade med att spänna röven tills jag höll på att svimma, men jag fick superbra respons direkt då han saktade in & jobbade med bakdelen, fortsatte med skänkelvikningar som jag får till bättre för varje gång :D Fortsatte sedan med att trava volter, & serpentiner, sen blev det galopp & volt på kortsidorna. Han svarade snabbt på mina ben, hoppas det håller i sig nu :)
På hem vägen fick han länga ut sig i fri galopp, jisses vad han tog i, han ville inte alls stanna när jag ville, men det löste sig. Så nu är jag laddad som tusan inför hoppningen i Matfors i morgon, då ska vi gasa på, hålla in armbågarna & försöka hålla mig ännu mer fram på halsen så jag hänger med i landningen. Lite spännande är det då jag åker iväg ensam för 1:a gången.

När Prince var utsläppt igen så smorde jag upp sadel & träns, packade ner det som ska med, så skönt att bara hänga på släpet & fixa Prince.

Blir tidig kväll då jag ska upp 8 i morgon för att hinna med allt då lederna fortfarande strejkar.

<3 Finaste & bästa utsikten <3

​Nä hörrni, nu är det bara 9 veckor till Jul! Tiden bara rusar iväg, man hinner knappt med sig. Hoppas vi får en vit jul i alla bemärkelser

Gillar