Sjukt nöjd i dag

Vaknade utsövd, så underbart att bara kunna ligga å sträcka ut kroppen o gosa med hundarna :) Gick ner & gav valparna mat, dom smaskar i sig bra nu. Akira har börjat smaka / dricka vatten ur skålen, så snart kan alla 5 konsten att dricka vatten ur skål :) Mitt på dan kom min moster U med kusin E med pojkvän & min andra Kusin A´s lilla söta son. Dom kom för lite valpmys, lilla A var så gosig med valparna som han tyckte var sååå mjuka. När dom åkte hemåt drog jag iväg till stallet. Fyllde vatten, hö & tog in Prince. Han var som vanligt ingrodd i lera, men han har tappat det mesta av vinterpälsen då han rullat, är lite kvar på slutet / under magen & rumpan, så nu är han sommarbrun :) Hade bara tänkt lunka på rakbanan då jag var helt slut efter att ha borstat honom, men innan jag kom ut så hade jag en plan :) Började att träna på övergångar skritt/trav, det gick kanonbra & han lyssnade på mig, fortsatte att jogga igång på rakbanan på långa tyglar & kortade upp allt eftersom, red övre delen av rundbanan, där fattade jag höger galopp en bit, men fick ta det lugnt då det kom ett lerigt avsnitt.

Gjorde halt var 10:e steg i den branta nedförsbacken & sedan vek jag till vänster, bara för att han inte ska tro att vi ska hem varje gång vi rider till höger. Red ca 150 m innan jag vände för ytterhjälper både till vänster & höger innan jag började rida hemåt. Fattade vänster galopp utan problem, bröt av innan svängen & fattade ny höger galopp på raksträckan från skritt, bröt av igen & fattade vänster galopp uppför sista backen & lät han galopppera på långa tyglar!!!!

Red in på ridbanan & tränade vidare på galoppfattningarna & jisses vad han blev taggad!!!! Har aldrig suttit på han med de energin då han nästan exploderar vid fattningen :) Avslutade med att trava av han på långa tyglar :D :D :D Inte ett bocksprång eller rusk på huvudet i dag vid galoppfattningarna :) Bäst av allt är att JAG vågade galoppera fritt på plan mark utan att vara rädd Prince har varit väldigt irriterad ett bra tag då man tagit på han på den bakre delen av magen, så nu har vi slutat med bal till grabbarna då Prince står & äter hela tiden, inte mycket men lite ideligen. Vi trodde först att det hade med pälslossningen att göra men inte då.
Nu har vi SMHN på natten i höbingarna & små högivor under dagen, å ta me tusan om han inte redan är bättre :) Han reagerar inte lika ilsket / knappt han bryr sig när man borstar eller tar han på det området.
Bättre att dom får små givor under dagen så magen får vila en stund. Vi hade planerat att ta med oss höbingarna till stallet nån dag, men då I hade sett att Prince hade stått med huvudet i balen hela dagen & inte gått ifrån något å vila som Rewir gör, då bestämde vi oss för den här lösningen :) Tur att man kan slå ihop sina huvuden & få bra resultat :D :D Funderar & tror att det är dax att börja utmana mig själv lite mer genom att korta stiglädren 1 hål + att jag tror blir bomarbete / lågt hinder med Jennifer på backen som kan filma mig & hålla koll så bommarna ligger där dom ska. Valparna har kommit på att man kan.......springa.....å fort som tusan går det när småbenen bär av åt alla håll o kanter :) I morgon kommer ägaren till den Gula tiken ner & hälsar på. Tror jag har hittat kanonfina valpköpare igen, känns så rätt på magkänslan. Dom kommer att få så gosiga, sociala valpar som är framåt & nyfikna på allt & alla. Hoppas bara att vi hittar ett fint hem till hanen oxå som är "hemlös" just nu. Min älskade Prince, vad skulle jag göra utan dig.
Nu ska vi fortsätta jobba mot våra mål, fast matte tycker det är jätteläskigt.
När man väl blir säker / trygg i det man gör så blir det inte lika läskigt längre :)
Vi har kommit en bra bit på vårt sampel & bättre ska det bli :) Vi bryter ner bit för bit på den "osäkra "muren.
Vi fixar det här <3

Gillar

Liknande inlägg