Sjukstuga deluxe

Här hemma är vi mer eller mindre däckade i förkylning, men hoppas på snar tillfrisknad. Stefan har iaf blivit helt frisk så han ska på skolan till veckan :D Så man kan lätt räkna med 2 veckors bacillinvasion innan man är helt smittfri. I går skrittade vi ut grabbarna i skogen en stund före behandling så dom slapp stå en dag till då vi inte haft ork att rida dom, MInna fick oxå hänga med i skogen. Prince fick börja kollas igenom, han hade lite problem med höger bog, vänster sida på korset + lite vid njurarna så dör fick han Laserbehandling Därefter fick han BioLight på samma ställen + nacke, hals & manken o som avslutning dränage på hela kroppen Rewir hade lite problem vid armbågen höger fram, vänster höft + knä som fick Laserbehandling. Därefter fick han BioLight på samma ställen + hals, ryggen, rumpan + djupdränage på vänster fram & bak ben på skenben / kota p.g.a gallor / småsår o avslutades med dränage på hela kroppen. Stängde av hagen mot betet då det inte finns något kvar att äta, så nu är dom i sin vinterhage nu.

Åkte & fixade lite innan vi åkte hem, då en vän ville prova ett träns vi har Åkte sedan hem & kraschade i sängen då orken / rösten var slut. Hade svårt att somna p.g.a envis hosta & jag måste ha varit snurrig då jag gav Jennifer Cocilana men tog inget själv :( Vaknade hyfsat pigg i morse, bara lite feber & hosta, så nu finns det hopp om livet :D Passade på att ringa lite samtal & har nu fått till ett möte med Real på Måndag då vi ska diskutera upplägg angående Jennifers 4:e år som hon vill gå nu så alla betygen blir ok. Blir några tuffa ämnen, men nu fixar hon det :) :) Åkte ut till stallet & Minna fick hänga på i dag med då vi bara skulle ut i skogen & lufsa då Jennifer inte har ork till annat & Rewir inte kan stå fler dagar utan att explodera. Vi hittade äntligen stigen som man kommer fram på sätervägen :D Prince var taggad som tusan & verkade gå på Nitroglycerin + satsa på att försöka ruska av mig :/
MInna jobbade på bra i skogen & hoppas att hon brännde en hel del kalorier då hon måste ner lite i vikt före utställningen i Oktober :P Har fixat med räkningarna i dag & kunde kallt konstatera att vi ligger en aning back den här månaden :(( vet inte hur vi ska lösa det, men men, får väl sälja av något. Nu är det vila & Cocilana som gäller för Madame :)

Gillar